Bericht versturen
Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd
E-mail sales@lfrfeng.net TEL.: 86-0316-2605138
Huis >
Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfprofiel

Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd

De producten van uitstekende kwaliteit zijn de waarborg van succes in de marktconcurrentie

Wij zijn een fabrikant van het isoleren van ankers, bouten, aluminium isolerende spijkers en om het even welke plastic producten.
  • China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfprofiel
  • China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfprofiel
  • China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfprofiel
  • China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfprofiel
  • China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfprofiel
  • China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfprofiel
  • China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant , Exporteur , Verkoper , Andere
Merken: Rf
Nr van Werknemers: 100~120
Jaarlijkse Verkoop: 3000000-4000000
Gevestigd jaar: 2000
De uitvoerpc: 90% - 100%
gediende klanten: secrecy
Inleiding

De Plastiekenco. van Langfangyifang, Ltd wordt gevestigd in Langfang-stad, op het geografische centrum van Peking, Tianjin en Shijiazhuang. Met een uitstekende plaats en een geschikte vervoerstoegang.

 

Ons bedrijf werd gevestigd in 2018. Wij zijn een high-tech bedrijf die zich in ontwerp, productie, verkoop, en R&D van plastic bevestigingsmiddelen specialiseren. Wij hebben een brede waaier van producten en sterke technische mogelijkheden. Wij bezitten geavanceerd materiaal en voltooien testende faciliteiten in China, en scherp-randtechnologieën beheerst. Ons bedrijf verzekert de veiligheid, de stabiliteit en de betrouwbaarheid van onze producten door strikt beheer en de uitvoerige pre-sale, in-verkoop en naverkoopdiensten.

Onze producten omvatten isolatiebevestigingsmiddelen, de gespleten spijkers van de type thermische isolatie, die spijkers, spijkers voor luchtbakstenen, en plastic schijven voor de raad van de rotswol schieten. Onze fabriek heeft een totale oppervlakte van 6.800 vierkante die meters, met 20 geavanceerde productielijnen met een output van meer dan 50.000 stukken per dag wordt uitgerust snelle levering te verzekeren. Wij verlenen OEM en ODM de diensten en kunnen andere plastic producten aanpassen.

 

In de loop van de jaren, zijn onze producten wijd erkend en vertrouwd op door klanten. Ons R&D-team houdt altijd omhoog met de markttendensen voor ononderbroken innovatie om aan de veranderende economische en sociale behoeften te voldoen.

 

Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten van welkom over de hele wereld met ons samenwerken om maatschappelijke waarde en een rooskleurige toekomst tot stand te brengen.

China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Service

Vervoer: Volgens verschillende omstandigheden, zijn er drie verschillende wijzen van vervoer: overzees, lucht en uitdrukkelijk.

Op zee. Dit is de meest economische wijze van levering. Geschikt voor grote orden, lage leveringskosten, help u maximumwinst bereiken.

Luchtvracht. Het voordeel van luchtvracht is dat het veel kortere tijd dan overzeese lading vergt. In het algemeen, neemt het over een week voor goederen om bij hun bestemming aan te komen.

Druk levering uit. Dit is de duurste wijze van levering, maar het is werkelijk snel en geschikt. Gewoonlijk kan dit soort de huis-aan-huisdienst goederen aan uw bedrijf binnen 3-5 dagen slechts leveren.

Verpakking:

1. Wij kunnen de verpakking volgens uw vereisten ontwerpen, maar de hoeveelheid is groot.

2. Als behoeftedienbladen, wij hen kunnen gebruiken kosteloos.

3. Als er geen vereiste is, verstrekken wij golfkartons en kraftpapier-document.

4.Our het citaat is prijs af fabriek.

5. Wanneer u een verzoek hebt, kunnen wij u helpen de goederen leveren.

6. De vracht zal door u worden gedragen.

7. Wij kunnen de goederen na betaling slechts leveren.

China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

De Plastiekenco. van Langfangyifang, Ltd is door de snelle groei sinds zijn onderneming in 2018 gegaan. Wij begonnen als kleine fabriek met een paar plastic productregelen en zijn nu een uitvoerig high-tech bedrijf met ontwerp, productie, verkoop en R&D-mogelijkheden geworden.

 

In het eerste jaar, concentreerden wij ons bij het verbeteren van ons van de productietechnologie en kwaliteit beheersysteem. Wij kochten geavanceerde materiaal en testende faciliteiten om onze productiecapaciteit en kwaliteitscontrole te verbeteren. Wij verkregen ISO9001: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2015 in 2019.

 

Met de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit, breidde onze bedrijfsschaal zich snel in de volgende jaren uit. Wij lanceerden meer types van plastic producten om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen. Ons fabrieksgebied is van 3.000 vierkante meters tot 6.800 vierkante meters, met 20 productielijnen nu gestegen die meer dan 50.000 stukken per dag kunnen vervaardigen.

 

Wij houden nooit op verbeterend onze technische niveau en innovatiecapaciteit. Ons ervaren R&D-team houdt optimaliserend productontwerp en onderzoekend nieuwe producten geschikt voor de recentste markttendensen. Wij pogen een leider in de plastic het productindustrie van China te worden door het ononderbroken leren en vooruitgang.

 

Onderzoekend de toekomst, zullen wij ons fabrieksgebied blijven uitbreiden en meer productiecapaciteit toevoegen om klanten van betere producten en de diensten te voorzien. Wij zullen ook onze aanwezigheid in markten overzee door de uitvoer en samenwerking met buitenlandse ondernemingen versterken. De Yifangplastieken zullen ernaar streven om duurzame zaken te bouwen die meer waarde tot de maatschappij bijdragen.

Ons Team

Ons team is de kern stuwende kracht voor Yifang-de groei van Plastieken. Wij hebben een uitstekend team met verschillende beroepskwalificaties die R&D, ontwerp, productie, verkoop en beheer overspannen.

 

Ons R&D-team heeft uitgebreide ervaring in productontwikkeling en materiële toepassingen. Zij zijn bekwaam bij het ontwerpen van producten die de beste behoeften van de kostuumklant en houden verbeterend productfuncties. Ons ontwerpteam blinkt in structureel ontwerp, product het stileren en gebruikerservaring uit. Zij verzekeren onze producten esthetisch een beroep doend en makkelijk te gebruiken zijn.

 

Ons verwerkende team is de stichting van hoogte - kwaliteit en efficiency. Met jaren van technische deskundigheid en ervaring ter plaatse, stellen zij en handhaven ons geavanceerd productiemateriaal op een deskundige manier in werking. Ons strikt systeem voor kwaliteitscontrole waarborgt ook consistentie in onze productkwaliteit.

 

Onze binnenlandse en overzee verkoopteams zijn goed berijmd in de internationale handel van China de plastic markt en. Zij werken nauw met onze teams van R&D en van de productie samen om aangepaste producten en oplossingen voor klanten te verstrekken. Ons projectleidingsteam houdt toezicht op het volledige proces van product het van plan zijn aan levering te verzekeren de projecten op tijd en begroting worden voltooid.

 

Onder de leiding van onze algemene manager, delen wij dezelfde waarden van vakmanschap, innovatie en klantenservice. De Yifangplastieken zullen in ons team blijven investeren om de duurzame bedrijfsgroei te drijven. Wij geloven dat de mensen de sleutel op de lange termijn aan ons succes zijn. Met de gezamenlijke inspanningen van ons ijverig team, pogen wij Yifang-Plastieken in een bedrijf van wereldklasse te bouwen.

 

Ons team verheugt zich op het samenwerken met meer partners rond de wereld. Bereik samen win-win succes!

China Langfang Yifang Plastic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contacteer op elk ogenblik ons

86-0316-2605138
De Streek van de Huangdewuindustrie, Dacheng-Provincie, Langfang-Stad, Hebei-Provincie, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons